Najaarsexpositie 2015

Op 17 en 18 oktober 2015 hebben we weer een groepstentoonstelling in ’t WEB gehouden. We hebben dat gedaan in samenwerking met groep 8 van basisschool de Helder Camara. Tijdens het evenement genoten we weer van muziek van Teteringse bodem.
Het was weer gebruikelijk mooi en gezellig met veel bezoekers.

Indrukken en foto’s expositie 17-18 oktober 2015

Het was weer gezellig druk, meteen al bij de opening. De juffen Corine Zopfi en Marja Akkermans van groep 8 lieten daarbij zien hoe lastig het maken van een collage was. Daarna was er aandacht voor alle werken van de exposanten. Een deel daarvan komt in bijgaande foto’s voorbij.
Er is te zien hoe jeugdige kunstenaars in de dop van de groepen 8 van basisschool de Helder Camara zich hebben laten uitdagen. Ze zijn samen met juf Corine en juf Marja creatief aan de slag gegaan. Ze maakten collages van plaatjes die hen blij maakten. Het resultaat was een prachtige serie verrassende collages.

De sfeer werd verhoogd door begeleidende pianomuziek. Toen de pianist weg moest, nam een jong talent het spontaan over.

Vooral op zondag kwamen er veel bezoekers. Onder hen ook kinderen van groep 8 die al of niet met ouders kwamen kijken hoe hun collages erbij hingen. Er was volop interactie dus tussen makers van de werken en bezoekers. Ook toen weer muziek, nu van het ensemble Rame e Legno.
En toen was het weer tijd om op te ruimen. We kijken weer terug op een geslaagde expositie. Tot volgend jaar.