Tentoonstellingen/activiteiten 2014

Art Ring hield zoals gewoonlijk in het najaar een expositie in ’t Web, deze keer op 1 en 2 november.
Door het hele jaar heen exposeren individuele leden van Artring met tussenpozen in Zorgcentrum Zuiderhout en in ’t Web.

Tentoonstelling art ring (1 en 2 november) weer geslaagd

Ondanks het prachtige weer buiten kwamen er zaterdag 1 november heel wat mensen kijken en luisteren naar wat Teteringen aan kunst en cultuur te bieden had. Zeventien Art-Ringers hadden samen ruim 50 kunstwerken meegebracht. Die waren zeer gevarieerd en echt de moeite waard. Na de opening luisterden twee jonge musici die middag op met sfeervolle piano en zang.
Maar vooral zondag werd de tentoonstelling van Art Ring druk bezocht. Bezoekers (waren het er meer dan 200? Dat zou zomaar kunnen) kwamen vooral uit Teteringen, Breda en Oosterhout.
Het is voor de Artringers een prettige ervaring als er zo veel interesse en warme belangstelling getoond wordt. Veel aandacht ging op zondag ook naar de musici van harmonie Euphonia. Zij oefenden speciaal voor deze dag in nieuwe combinaties en brachten mooie, regelmatig goed herkenbare klanken ten gehore en dat met veel plezier, enthousiasme, en goed gedoseerd volume.
Er kwamen van alle kanten positieve reacties en wij bedanken iedereen die bij heeft gedragen aan dit geslaagde weekend. Op naar de volgende Art Ring tentoonstelling in 2015.