Artringexpositie 23 en 24 oktober 2021 ‘Vlucht’

Gelukkig kunnen we weer exposeren. 2020 moesten we helaas overslaan. Maar met hernieuwde energie zijn de leden aan de slag gegaan om weer iets moois voor Teteringen neer te zetten. Op 23 en 24 oktober is het zover. We hebben gekozen voor het uitdagende thema: VLUCHT. Daarnaast zullen de leden ook andere werken laten zien. 

Zaterdag 23 oktober zal onze voorzitter, Margriet van Vliet, de expositie officieel en feestelijk openen.

Veel van de leden zijn zelf aanwezig en kunnen desgewenst toelichting geven bij hun werk.

Zoals in bovenstaande poster te zien is: u bent welkom van 11.00 tot 16.30 u op beide dagen. Toegang is gratis. De bar is open. Zo nu en dan is er live muziek. Dorpshuis ’t web, Zuringveld 1, teteringen.

Houd er wel rekening mee dat naar coronapas en identiteitsbewijs gevraagd kan worden.

Het onderstaande persbericht is naar diverse bladen en oproepen gestuurd:

Persbericht

Oktober 2021

Art ring expositie ‘Vlucht’ op 23 en 24 oktober in ’t Web

Teteringen toont haar kunsten aan Teteringen. In het weekend van 23 en 24 oktober is de jaarlijkse expositie van Art ring in dorpshuis ’t Web. Het thema VLUCHT heeft de leden op allerlei manieren geïnspireerd tot schilderijen, keramiek, sculpturen en 3D werk van gerecycled en ander materiaal.

Naast de themawerken zijn er ook veel andere kunstwerken te zien.

U kunt er van 11.00 tot 16.30 terecht op beide dagen. Op zaterdag opent de voorzitter, Margriet van Vliet, om 13.00 uur de expositie.

Vorig jaar moesten we de expositie helaas overslaan. Dit jaar zijn de leden zijn met hernieuwde energie aan de slag gegaan. Ruim 20 verschillende deelnemers, dat betekent een grote variatie in wat er te zien zal zijn. Veel van hen zijn ter plekke aanwezig om toelichting te geven of op uw vragen in te gaan. Het belooft weer een verrassend geheel te worden.

Dorpshuis ’t Web verandert tijdens de expositie in een soort cultuurcafé. De bar is geopend. Op de grote tafel liggen diverse inkijkboeken met werk van de deelnemers. We zorgen voor een gezellige sfeer, o.a. met live pianomuziek door Herman Nietsch. U komt ongetwijfeld goede bekenden tegen. Dus loop binnen, iedereen is welkom.

Art ring expositie 2021 op 23 en 24 oktober van 11.00 tot 16.30 uur

in Dorpshuis ’t Web, Zuringveld 1, 4847 KS in Teteringen.

Officiële opening 23 oktober 13.00 uur. Toegang gratis.

Let op: Voor toegang tot ’t Web is vooralsnog een geldige coronapas + identiteitsbewijs nodig.

Meer info op www.artring.nl